Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Virksomhedens juridiske navn:

SBN Company ApS
CVR-nummer: 38473522 


Adresse:
Nyholms Allé 30B
DK-2610 Rødovre 
e-mail: info@endobio.dk
web-adresse: endobio.dk

Vi tager forbehold for udsolgte varer, leverandørsvigt og udskudt leveringstid.

Kontrolrapport fra Fødevarestyrelsen

Betaling

Hos os kan du betale med de mest gængse betalingskort:

  • Dankort
  • VISA
  • Mastercard
  • Mastercard/VISA Debet

Vi tager ikke kortgebyr for danske privatkunder og hæver først beløbet når varen afsendes. Alle priser er i danske kroner (DKK) og er inklusive moms. 
Vi benytter en godkendt betalingsagent og alle kortoplysninger krypteres med SSL (Secure Socket Layer) så andre ikke kan læse dine oplysninger. 

Levering

Vi efterstræber at afsende din ordre inden for 1-2 hverdage. Forsendelsen sker med GLS og kan foregår enten til din privatadresse eller en af de mange GLS pakkebutikker omkring i landet. Alle pakker bliver sendt med track-and-trace. 
Leveringstiden er normalt en til tre hverdage. 

Varen anses for at være leveret når du som kunde har fået udleveret varen derhjemme eller i en pakkebutik. 

Fortrydelsesret og returnering

Som forbruger er du i købeloven sikret 14 dages returret ved fjernsalg, herunder køb på internettet. Det får du naturligvis også hos os.
Din returret gælder fra du modtager varen og to uger frem. Du mister fortrydelsesretten hvis emballagen på varen er blevet åbnet eller ødelagt, eller forseglingen er blevet brudt. Hvis du fortryder købet, skal varen sendes retur til vores firmaadresse. Det er vigtigt at vi kan identificere dit ordrenummer så du kan få refunderet beløbet for købet. Vi refunderer det fulde beløb for varen, men refunderer ikke fragtomkostningerne. 

Reklamation

Eventuelle fejl og mangler vedrørende varer leveret fra endobio.dk skal gerne påberåbes umiddelbart efter levering, så vi kan få udbedret årsagen til din reklamation. Købeloven giver dig op til 24 måneders reklamationsret og en reklamation inden for to måneder vil blive altid blive betragtet som rettidig. Ved en reklamation skal du henvende dig til vores firmaadresse eller info@endobio.dk og angive hvordan fejl eller mangler ved varen giver årsag til reklamationen.
Varen skal herefter på forsvarlig vis sendes retur til vores firmaadresse. Er reklamationen berettiget refunderer vi rimelige fragtomkostninger og ombytter varen til en ny hvis muligt. 

Persondata og privatlivspolitik

Vi gør brug af dine stamoplysninger når du handler hos os. Det vil sige at vi gemmer oplysninger vedrørende navn, adresse, email og telefonnummer for at kunne afsende varerne når du foretager et køb. Oplysninger bliver udelukkende benyttet til at kunne håndtere dit varekøb og vil ikke blive delt med andre end vores fragtfirma. Oplysningerne gemmes på forsvarlig vis i IT-systemer godkendt til formålet, og slettes hvis du efter fem år ikke har gjort brug af endobio.dk. Du kan til enhver tid rette henvendelse til os for at få slettet dine stamoplysninger. 

Vores webside endobio.dk gør desuden brug af cookies for et kunne forbedre brugeroplevelsen. En cookie er en lille tekstfil som gemmes i browseren på din computer eller telefon, og indeholder anonymiserede informationer om dit besøg på hjemmesiden.