Vi planter træer!

Vi planter træer!

Som det eneste kosttilskuds-mærke i Danmark går en stor del af prisen for dit endobio-produkt til et godt formål.

Vi har valgt at indgå et samarbejde med Growing Trees Network, som er en selvejende institution hvis overordnede formål er at etablere nye folkeskove på statslig eller kommunal jord i Danmark. Fordelene ved genrejsning af skov i Danmark er mange, og omfatter selvfølgelig CO2-reduktion og klimasikring i forbindelse med skybrud. Træer er desuden forudsætningen for en stor del af den biodiversitet som vi på ulykkeligvis mister i disse år, og som forskere nu peger på kan være en større trussel mod menneskeheden end klimaændringer. 

Re-etablering af tidligere skovområder er derfor helt i tråd med Danmarks ambition om at blive et CO2-neutralt samfund, og er samtidigt en nødvendighed hvis vi skal sikre en lang række af vores hjemlige dyrearters overlevelse. 

Skove er desuden et rekreativt område for mange mennesker, og giver mulighed for et pusterum i en travl og stresset hverdag. 

Vores ambition er at du skal gøre noget godt for planeten hver gang du gør noget godt for selv ved at købe kosttilskud fra os. Derfor plantes der ét træ for hver pakke endobio Green Heart du måtte købe her på siden. 

Vi støtter med ét nyt træ per produkt til udplantning af de Nye Folkeskove.

Growing Trees Foundation